Verhuur

De rust van Zeeland: Even op adem komen of juist in alle rust je kunnen concentreren op een bepaald onderwerp.

Buiten de vakantieperioden verhuren we deze woning ook voor coachingstrajecten rondom de thema's levensloop, grip houden op moeilijke situaties, werken aan nieuw werk en copingstechnieken.

Voor vaste klanten van EduPoint® is dit huis, het gehele jaar, met korting te huur. De woning maakt deel uit van het vakantiepark Zeeland Village aan de Boutlaan 1, 4322 DC te Scharendijke. De woning is type BO8. Woonruimte is 110m2. Het heeft een geheel omheinde voor en achtertuin van totaal meer 650m2. Geschikt voor 6-8 personen.  Parkeerruimte op eigen terrein voor 2-3 auto's. Het heeft een sauna, 2 badkamers (1 met bad). Verder  een houtkachel, wasmachine, vriezer, afwasmachine,koelkast, 2x TV, muziekinstallatie en een combi-magnetron. In het huis is een krachtig wifi-internet aanwezig (voucher te koop).  Het ligt 300 m van de Grevelingen en ongeveer 2 km van het Noordzeestrand af. Op de Brouwersdam kan gratis worden geparkeerd.

Op het park zelf is een overdekt zwembad,  tennisbaan,  restaurant,  parkwinkel en fietsverhuur. Verder zijn er door het gehele park heen kinderspeelplaatsen. In de vakantieperioden is er in Scharendijke, 7 dagen per week, een supermarkt open.  

Opvallend zijn de reacties van gasten:

- Het huis is mooier en schoner dan verwacht.

-Heel erg mooi huis in een prachtige en rustige omgeving.

-Ook in de winter een prachtige plek om te recreëren...

-We kwamen hier helemaal tot rust....

Gasten komen graag terug. 

 

Adres:          Noordzeelaan 94, Scharendijke. 4 slaapkamers. 8 personen.